Українська
Увійти або зареєструватися
Товарів 0 на суму 0 грн.
Скрыть
ingalator.chief@gmail.com
617-031-500

Як вибрати інгалятор для дитини?

Як вибрати інгалятор для дитини

Інгалятор річ необхідна в будинках, де є діти. Цей предмет полегшить проведення лікування та профілактичних інгаляцій. В теперішній час небулайзери для дітей випускають навіть у вигляді іграшок. Це дозволить перетворити інгаляцію дитини в гру.

Інгалятор компресорний Little Doctor - 212C

Інгаляція це ефективний спосіб лікування захворювань дихальної системи людини. Полягає він у вдиханні ліків, призначених лікарем. І небулайзер, як ніколи, буде до речі. Він ніколи не доставить вашій дитині дискомфорту. Зараз у продажу велику кількість різноманітних інгаляторів, і як вибрати інгалятор для дитини знають не всі. У даній статті ми спробуємо детально розповісти про параметри вибору інгалятора, щоб покупка виявилася вдалою. Підрозділ інгаляторів за типами:

  • компресорні;
  • парові;
  • електро-сітчасті;
  • ультразвукові.

Види інгаляторів

Розглянемо кожен з них. Компресійний або струменевий інгалятор складається з компресора, що подає потік повітря і камери, в якій лікувальний розчин стає аерозоль. Отримана полидисперсная аерозоль має розмір часток такий, щоб вони глибоко проникали в дихальну систему хворого. Моделі небулайзерів існують різні і кожен може вибрати інгалятор для дитини.

Компресорні небулайзери

Існують прості конвекційні небулайзери, у яких ліки подається з постійною швидкістю. Ще у нього зроблений клапан з переривником і функція активації вдихом. Такий інгалятор зручний і економічний. У ньому ліки не розпорошується в навколишнє середовище і можна контролювати дозу ліків. У нього тривалий термін експлуатації, можна застосовувати будь-які лікарські препарати. Але у цього небулайзера є істотні недоліки: він громіздкий і дуже шумить, може налякати маленьких дітей. Універсальність інгалятора полягає в тому, що він підходить для лікування великих і маленьких членів сім'ї.

Який інгалятор вибрати для дитини – вирішувати вам, а ми ознайомимо вас з існуючими моделями

парові інгалятори

Паровий інгалятор. Бюджетний прилад, доступний для усіх верств населення. Принцип роботи заснований на отриманні паровий маси, шляхом нагрівання, рідких лікарських препаратів. З його допомогою прогріваються верхні дихальні шляхи, і людина перестає кашляти. Це заміна старого способу» подихати над каструлею з картоплею». Дуже гарна підмога в процедурах аромотерапії. В цьому випадку використовують мінеральну воду морську, водні розчини ефірних олій і відвари трав. Недолік виражається в низькій ефективності процедури, так як при нагріванні частина активних речовин руйнується. І ще, при вдиханні гарячого пара хвороба може сховатися глибоко всередині організму. Паровий інгалятор має протипоказання:

  • складні захворювання органів системи дихання;
  • ранній вік пацієнта;
  • вік пацієнта старше 60 років;
  • підвищена температура тіла пацієнта;
  • захворювання гіпертонією.

Інгалятори для дітей як вибрати, щоб досягти максимального ефекту лікування. Сучасні технології дозволили розробити інгалятори навіть для новонароджених. В сучасних небулайзерах, можна регулювати розмір частинок аерозолю. У них частинки можуть мати розмір від 1 до 10 мікрон. І, відповідно, чим дрібніше частинки, тим глибше вони проникають. Якщо частки в 10 мікрон осідають в носоглотці, а розміром 1-2 мікрона досягають альвеоли легенів. Дані про відповідність аерозольних частинок і ділянок системи дихання:

  • в порожнині рота осідають частинки розміром 8-10 мікрон;
  • носоглотки і верхніх дихальних шляхів, носоглотки та гортані 5-8 мікрон;
  • в трахеї і бронхах 3-5 мікрон;
  • у бронхіолах 1-3 мікрон;
  • в альвеолах 0,5-2 мікрона.

У небулайзере розмір частинок регулюється за допомогою насадок, відповідно до захворювання.

imageimgІнгалятор компресорний Ulaizer Home без дитячої маски (Україна)

Як правильно вибрати інгалятор для дитини, залежить від того, який відділ дихальної системи лікуватимуть. Якщо в небулайзере дрібні частинки потрапляють на альвеоли, але для лікування гортані вони не ефективні. Небулайзери вирішують завдання, пов'язані із захворюваннями дихальної системи (усунення спазмів бронхів, зняття набряку слизової оболонки гортані, трахеї, бронхів, нормалізує мікроциркуляцію слизової оболонки дихального тракту та інші).

Протипоказання

Незважаючи на користь, принесену небулайзером, існують протипоказання до його застосування:

  • гіпертонія третього ступеня;
  • великі каверни в легенях;
  • непереносимість лікарських препаратів, що використовуються для інгаляцій;
  • носові кровотечі і легеневі;
  • стан після інфаркту і інсульту;
  • серцева недостатність;
  • аритмії серця;
  • пневмоторакс, що виник із-за бульозної емфіземи;
  • церебральний атеросклероз;
  • висока температура.

Ультразвукові інгалятори. Принцип їх дії базується на тому, що для розбиття рідини застосовують вібруючу пластину. Вони маленькі і легкі. Великий плюс полягає в безшумній роботі. Який вибрати інгалятор для дитини ви вирішите самі, після консультації з фахівцем. Ми тільки даємо їх робочі характеристики та принципи роботи. Ультразвуковий небулайзер кращий вибір при лікуванні маленьких дітей. Коду він працює, то виникає хмара рідини дрібної дисперсії. Вона схожа на дим. Малюкові не потрібно перебувати у мундштука. Малюк може грати, спати, а небулайзер розташувати поруч. У деяких ультразвукових інгаляторів є маски і насадки, що дозволяють проводити процедуру інгаляції лежачому хворому. Недоліком такого приладу є обмеження лікарських засобів і поповнення витратних матеріалів, таких як чашечки, гель, додаткові насадки.

image Деякі моделі небулайзерів виробляють три типи частинок аерозолю. Один для верхніх дихальних шляхів, інший для бронхів, а третій для легенів. Виходить така зміна з допомогою змінних розпилювачів (пістонів).

Мембранний небулайзерСітчастий інгалятор або МЕШ-інгалятор. Висока терапевтична ефективність. Принцип роботи полягає у формуванні аерозолю через отвори вібруючої мембрани. Під час користування таким інгалятором витрачається мала кількість лікарських засобів. Осідання лікувальних частинок висока. Не порушується цілюща сила лікарських препаратів. Прилад компактний, має невелику вагу, практично безшумний. Перед батьками постає питання, як вибрати інгалятор для дітей. Якщо у вас виникають питання та сумніви, зверніться до менеджерів інтернет магазину. Вони ознайомлять вас з наявними моделями, і запропонують ту модель, яка максимально підійде вашій дитині. У нашому магазині відмінне відповідність ціна – якість. Крім усього сказаного, у нас в магазині постійно діють акції на різні групи товарів. Доставка замовленого товару на суму менше 800 грн оплачується в сумі 30 грн по Києву. Замовлення понад 800 грн доставка безкоштовна, крім акційних товарів. По Україні доставка здійснюється Новою Поштою, поштою, Делівері та Інтайм. Оплата згідно з тарифами транспортної служби. Товар на суму понад 1500 грн. доставляється безкоштовно. Зробіть замовлення в нас і ви отримаєте якісний, сертифікований товар за доступною ціною і з доставкою в короткі терміни. Оплата можлива за безготівковим рахунком і післяплатою.


00.00.0000 12.00